Неколку зборови за Balilla

Пицерија Balilla е една од најстарите и најпознатите пицерии во градот, отворена е во 1988 година и претставува место каде има убава атмосвера, прекрасна храна и одлична услуга. Од вештите раце на нашите пица мајстори може да ги вкусите најубавите пици, тестенини и други специјалитети од нашето богато мени. Наш приоритет е да го подобруваме и прошируваме асортиманот и да имаме задоволни гости кои секогаш ќе можат да уживаат во нашите специјалитети и амбиент.